Välilehdet

perjantai 2. elokuuta 2013

Uusi alku, uudet kengät


Mä oon jo pitkään selaillut Sportamoren sivuja ja kuolannut sitä valtavaa valikoimaa joka heillä on. Hintojen puolestakaan ei ole mitään valittamista mutta osaksi niiden halpojen hintojen takia on vähän pelottanut tilatakin. Ei sillä, että hinta suoraan korreloisi palvelun tasoa mutta aina on hyvä olla varovainen, moni kakku päältä kaunis. Paikallisten urheiluliikkeiden valikoima on surkea ja näin ollen netin valikoimat houkuttelivat enemmän. Kengät oli pakko uusia, sillä ne on jo vanhat ja jostain syystä niiden kanssa jalkapöytä alkoi viimeaikoina puutumaan pahasti eikä treenaaminen ollut mukavaa.

Kenkien ostaminen netistä on kuitenkin aikamoista arpapeliä ja siitä syytä ajattelinkin ostaa itselleni uudet Niket, sillä niistä oli jo edellisten kanssa kokemusta ja kokokin on selvä. Mutta sitten aloin miettimään, että olisko kuitenkin Niken kapeassa lestissä se vika, koska kenkä ei kuitenkaan hankaa mistään. Ja tämän ahaa-elämyksen saaneena päätin siirtyä toiseen merkkiin. Sportamorella on merkkejä, kokoja ja värejä vaikka kuinka ja osa kenkien valitsemista oli myös se ulkonäkö. Päätin siis nostaa sen ihan ensimmäiseksi kriteeriksi kun sivuja selailin.

Valitsin ulkonäöllisesti kivoja kenkiä, joiden ominaisuukiin perehdyin sen jälkeen. Niinpä valinnaksi muodostuivat Adidaksen Adipure Trainer 360:set. Laitoin kengät koriin varmaan 4 kertaa vain huomatakseni joka kerta poistavani ne sieltä, sillä pelkäsin ettei kenkiä kuulu ja rahojen takaisin saaminen kestäisi ikuisuuden, jos niitä saisi ollenkaan. Kenelläkään tutullani ei nimittäin ollut kyseisestä lafkasta kokemusta. Ostopäätös oli kuitenkin hyvin helppo siinä vaiheessa kun huomasin kokojen loppuneen siihen pisteeseen, että ainoastaan yhtä kokoa oli enää jäljellä; mun kokoa! Ja hups vaan, kengät koriin ja maksu suoritukseen. Olin skeptinen mutta vielä mitä, tilasin kengät sunnuntaina 28.7 ja saapuivat perille eilen eli 1.8. Toimitus oli ilmainen ja mahdollinen palautus olisi ollut myöskin. Näitä vaan ei tartte palauttaa, kengät ovat kuin unelmat, niin jalassa kuin ulkonäöllisestikin. Mä tykkään <3


Kuva ei anna oikeutta kengille, sillä oranssi ei ole oranssi vaan neonroosa, todella kirkas semmoinen.

Jopa mulla onkin siro nilkka turvotuksineen päivineen...


Ensi viikolla alkaakin sitten taas salitreenit, tämä viikko mennyt vielä toipuessa fyysisesti keskenmenosta, henkinen toipuminen tulee viemään huomattavasti pidemmän ajan. Noh, enivei, näihin kuviin ja tunnelmiin, oikein hyvää viikonloppua kaikille :)

- Hansu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti