Välilehdet

tiistai 6. elokuuta 2013

Mmm... My Whey


Tilasin tossa viime viikon perjantaina Massilta pienen paketin. Tilaukseen tarttui mukaan Meridianin luomumaapähkinävoita, Meridianin pähkinä-kaura patukka ja sitten eri makuja My Whey heraa. Tosi kätevää, kun tilattua sai noita annospusseja, joista voi sitten lompakkoa kiitellen kokeilla sen mistä tykkää ja sitten vasta tilata isompi säkki. Hintaa 25g pikkupussilla on 0,59e eli ei paha hinta kokeilusta. Tilasin yhden paketin mansikkaa miehelle, koska itse voin vaan kuvitella kuinka teollinen maku siinä on. Sen lisäksi kokeiltavaksi pääsi minttu-suklaata, cookies & creamia, vaniljaa, banoffeeta ja Stracciatellaa. 




Vaniljaa maistoin aamulla pirtelössä, johon tuli mansikkaa, mustikkaa, maitorahkaa, maitoa, banaani, oliiviöljyä ja MyWhey hera. Ensimmäisten kulausten aikana vanilja puski liikaa läpi ja oli suhteellisen äkkimakeaa mutta hetken levättyään vaniljan maku oli hentoinen vivahde, joka sopi todella hyvin mun aamupalapirtelöön. Iltalenkin jälkeen maistoin cookies & creamia maidon kanssa ja voi jeesus, että oli hyvää. Maku muistutti todella paljon Pirkan keksi-kinuskikeikausjäätelöä, joka btw on yks mun ihan all-time favorit jäätelö Ben & Jerrysien jälkeen. Toi menee siis ihan vakavissaan tilauslistalle ellei sitten joku muu maku voita tota, vaikka mikä noita estää tilaamasta isoja säkkejä vaikka useampia ;)

Tänään tuli sitten käytyä taas lenkillä, kunto pudonnut reilusti keväästä ja läähätys alkaa alta aikayksikön, joten tän päiväinen suunnitelma lähteä mäkikävelyä vetämään paikalliseen laskettelukeskukseen tuntu idioottimaiselta idealta vasta siinä vaiheessa kun olin kiivennyt puoleen välin ylöspäin. Voi, että mun jalkoja poltteli ja tuntu et keuhkot sanoo työsuhteen irti. Meinasin jo soittaa miehelle, että sorge nyt vaan, mä jään tänne yöks mutta hetken siinä puuskutettuani sain koko kroppani ylös rinnettä... mutta en viittinyt lähtee enää toiselle kierrokselle, joten suuntasin suoraan purtsille. Huipulla kuitenkin tulee; sieltä piti tulla jonkun matkaa alas, että pääsi samalle tasolle mistä pururata alkaa eikä hyytelöksi menneet jalat tahtoneet oikein toimia hyvässä yhteistyössä. Vaikka onhan tuo oma haasteensa yrittää kävellä alamäkeen sheikkaavilla keitetyillä spageteilla :D












Kun tarkkaan katsoo niin melkein keskellä näkyy pari autoa, joista toinen on mun. Suhteellisen korkeella tässä ollaan siis.

Hikinen, punanen ja meikitön naama, hitto mikä hottis <3

Kun olin purtsilta tulossa takaisin, päätin ottaa vähän haastellisemman maaston ja hyppäsin sivupolulle suoraan metsän keskelle. Sykenousi ja hiki virtasi mutta vitsi, että oli mahtava mennä tommosta metsäpolkua, anto jotenkin lisää virtaa kun sai hyppelehtiä puunrunkojen yli ja kivien päällä. Luomuintervallia, etten sanois!






Noh, eiköhän näissä ollut nyt tältä kertaa taas riittämiin. Lopuksi laitan vielä Sports Trackerin tähän, kilometrejä ei tullut paljon mutta treeni oli itsessään jo todella raskasta ja haastavaa, joten en niin ruoski itseäni nyt noista kilsoista, hitaudesta puhumattakaan...



- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti