Välilehdet

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Superdieettiä


Onpa ollut hektiset pari viikkoa. Aloitin 2.9 Fitfarmin Superdieetin ja on ollut hieman opettelemista ihan oikeasti tasaiseen ja suhteellisen tiuhaankin ruokailutahtiin. Kaikki keskittyminen on mennyt nyt ruokalistojen, itsensä ja ruokien punnitsemisen, treenien ja liikkeiden opettelemisen kanssa, etten oo edes huomannut kuinka nopeasti tässä pamahdettiin 3. viikkoon.


Paino junnannut paikoillaan niin pitkään ja tää dieetti teki kyllä niin hyvää, tai ainakin on toistaiseksi on tehnyt. Paino pudonnut sen verran, että vaaka näytti viime viikolla tasan 78 kiloa. Eli yhteensä pudotusta on siis 10,4kg, aika huimaa. Pitkä on matka vielä ja tottahan se nyt tässä päivästä riippuen on pompsahdellut suuntaan jos toiseenkin tässä mutta hyvässä vauhdissa ollaan, enkä uskokaan siihen että paino putoaisi johonkin tiettyyn lukuun ja pysyisi grammalleen siinä. Motivaatio oli myös hukassa ja pahasti mutta nyt on jotenkin painon pudotessa 70 kilon puolelle, saanut uutta energiaa ja kadonnut motivaatiokin pilkahdellut esiin. Kiitos siis Superdieetille siitä, en kadu päiväkään tätä matkaa vaikka se vielä onkin aika alussa.


Pelkkää vaakaa tässä ei ole kuitenkaan tuijoteltu, kuvia "kehittymisestä" oon ottanut joka viikko. Mittanauha olis myös tosi tarpeellinen, koska se kertois mulle sen todellisen tilanteen kropan muutosten osalta mutta mun mittanauha on sanonut työsuhteensa irti ja lähtenyt lomailemaan jemma nimiseen paikkaan... en siis todellakaan tiedä missä se on edellisen käytön jäljiltä. Kuvat aion kyllä julkaista mutta ajattelin julkaista ne kaikki sitten kerralla eli sitä saadaan nyt vielä odottaa kolmisen viikkoa.

- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti